Johnson & Johnson Olympic Pavilion

The Johnson & Johnson Olympic Games Pavilion was designed to insert Johnson & Johnson’s commitment to caring into the experience of the Beijing Olympic Green. Surrounded by a bamboo forest that sheltered its guests from the summer heat, the pavilion presented an exhibition visually demonstrating the ways we care for each other and for our shared world. It also housed a collection of Qin Shi Huang Terracotta soldiers lent for the duration of the Games by the Qin Shi Huang Terracotta Army Museum in Xian.

  • Client: Johnson & Johnson
  • Architect: Urban A&O
  • Summary: Creative Strategy, Exhibition Planning and Design
  • Project Type: Brand Experiences
  • Location: Bejing, China
  • Date: 2008
  • Size: 24,000 square feet
AWARDS
  • China's Most Successfull Design Award
    Public Facilities
    Awarded By: Successful Design Awards
  • Best Outdoor Consumer Exhibit, Silver Winner
    Awarded By: Event Design